Over DIAS Duurzaam

En 4 redenen waarom wij zo goed zijn in wat we doen

Hoe wij werken

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit de gemiddelde Nederlandse woonwijk. Er zijn veel aanbieders op de markt en dit maakt jouw keuze voor goede panelen en een professionele leverancier niet makkelijker.

Vanuit DIAS Duurzaam helpen we je graag op een duidelijke en professionele manier. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je ervoor kiest om een zonnestroomsysteem bij ons af te nemen.

Persoonlijk contact

Heb je een vraag over (de aanschaf van) een zonnestroomsysteem? We staan altijd voor je klaar. Je hebt een eigen accountmanager, die je écht leert kennen.

Duidelijk en Transparant

Een goed advies passend bij jouw situatie, dat is wat wij belangrijk vinden. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent.

Specialisten in het vak

Onze monteurs zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van zonnepanelen.

25 jaar garantie

​Wij leveren alleen zonnestroomsystemen van de beste kwaliteit. Daarom kunnen wij op al onze zonnepanelen 25 jaar vermogensgarantie aanbieden.

Jouw dak, onze verantwoordelijkheid

zodat we allemaal met een gerust hart kunnen slapen

Bij DIAS Duurzaam werken we enkel met zonnepanelen en installatiematerialen van de hoogste kwaliteit. Zo kun je elke nacht met een gerust hart gaan slapen en ben je gegarandeerd van optimale prestaties van je zonnepanelen.

Daarnaast werken wij enkel met de beste monteurs binnen het vakgebied die stuk voor stuk specialist zijn in het adviseren over en het installeren van zonnestroomsystemen.

ons Team

Wie we zijn en wat we doen

Wie komt er binnenkort bij u langs?

Dion Dekkers

Dion Dekkers is de eigenaar van DIAS Duurzaam en specialist op het gebied van duurzaamheidsoplossingen. Voor ieder duurzaamheidsvraagstuk, particulier of zakelijk, heeft hij de oplossing.

Kjell dekkers

Kjell is 1e monteur zonnestroomsystemen, hij zorgt voor een vlotte, correcte en betrouwbare installatie.

John van der Hulst

John is er voor u. Als accountmanager zorgt hij ervoor dat het gehele traject van de aanvraag tot de plaatsing en monitoring van uw zonnestroomsysteem goed verloopt. Tevens is John er voor al uw vragen.

Niek van Uden

Niek is 2e monteur zonnestroomsystemen.

Maartje Desmares

Marketing en communicatie manager

Onze klanten

Wij Werken voor:

DIAS Duurzaam is jouw partner op het gebied van zonnestroomsystemen. Wij leveren high-end systemen aan particulieren en bedrijven.
Onze systemen liggen onder andere op de daken van de onderstaande bedrijven.